Direktlänk till inlägg 18 maj 2008

Regeringen om invandringen - flum?

Av D H - 18 maj 2008 11:58

Kommunisterna och nyliberalerna i regeringen har diskuterat invandringspolitik.

Kommunisterna tycker att arbetskraftsinvandring är fel eftersom det värderar de som kan arbeta högre än de som inte kan det. Alla skall få bo i Sverige oavsett om de vill arbeta eller inte.

Nyliberalerna  tycker arbetskraftsinvandring är bra eftersom vi europeer håller på att bli gamla och dör ut och då måste ju några ersätta oss fortast möjligt.


 Regeringens invandringspolitik kommer inom kort leda till att det inte finns något Sverige kvar och att vi svenskar är i minoritet. Att vi blir i minoritet tycker givetvis inte regeringen är något dåligt. All önskan att inte bli minoritet är rasistiskt och nazistiskt, anser regeringen. I vårt framtida multikulturella samhälle kommer religioner, etniciteter, idiologier och samhällsklasser leva sida vid sida utan konflikter, anser regeringen.

Givetvis bottnar regeringens inställning i ett bottenlöst träsk av okunskap.

Olika folk kan i princip aldrig leva ifred med varandra. Även om de bor i olika länder. Hur skall man då hålla sams om man bor i samma land?

Mohammedanen som inte vill att hans dotter skall bada med pojkar eller att hans dotter inte skall få vara tillsammans med den hon vill skall leva tillsammans med rödstrumporna i ett enda stort fint tolerant samhälle.


Vad tror ni kommer att hända när vi blir minoritet? Kommer vi att bli behandlade av invandrarna som de blev behandlade av oss? Hur brukar muslimer handskas med irriterande kristna minoriteter? Svaret är massmord, inte av imaner iförda rosa fluffiga tofflor hållna saft och bull-kalas.


Vi Europeer blir minoritet i Europa pga den huvudlösa naiva politik som förs i "humanismens" namn. Paradoxen är den, att när vi blir minoritet i Europa kommer allt vad yttrandefrihet, öppenhet, jämlikhet osv är att försvinna, för invandrarna håller sig så gärna med sina egna normer och regler.Eftersom all sorts politisk skolning av invandrare är fel, eftersom alla är lika värda, enligt regeringen, har invandrarna kvar sina gamla värderingen och andra generationens invandrare är ännu radikalre än sina föräldrar. Tex vill 37% av alla unga muslimer i UK ha sharia-lag, medan endast 17% av de äldre vill det. Integration modell Europa när den är som sämst.



Ta denna statestikrapport från UK. 20% av elevunderlaget är muslimer från Afrika och Mellanöster och Pakistan och Bangladesh. En procentsats som ökar varje år. I London är tex antalet "White british" -elever i skolorna 21%. Dvs, 79% av elverna i London är inte britter.(källa)


Ta en liten funderare för hur vår framtid ser ut. Hur era barns och barnbarns framtid  ser ut. Vill vi ha ett öppet, jämlikt och civiliserat samhälle efter våra normer blir det till att vilja försvara det.


Sluta lura er själva. Var realistiska. Vi kommer ingen vart med känslotänkande. 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av D H - 9 augusti 2008 12:47

Konflikten Georgien-Ryssland trappas upp. Här i Sverige står vi med byxorna nere förvånade över vad som händer i öst. Ryssland visar styrka och vilja att intervenera militärt i till Ryssland angränsande provinser. Helt imot regeringens säkerhetsanaly...

Av D H - 8 augusti 2008 15:06

Ryska stridsvagnar rullar in i Georgien. Där ser man. MT-LB, T72, T80, BMP2 och allt vad de två forna sovjetstaterna kan tänkas inneha riskerar att inom några dagar ställas mot varandra. Denna händelse står i kontrast till regeringens säkerhetsanalys...

Av D H - 17 juli 2008 23:28

Sossarna har bevisligen övergivit tanken på integration och satsar därmed på tvåspråkighet i undervisningen för att gynna eftersatta invandrargrupper som i Botkyrka uppgår till 70% av eleverna. Jens Sjöström, Barn- och ungdomsnämndens ordförande i B...

Av D H - 17 juli 2008 13:16

En 13-årig pojke blev halvt ihjälslagen då han råkade sparka över sin boll till andra sidan bollplanen där ett gäng äldre grabbar spelade.   " Polisen söker nu efter ett tiotal män mellan 20 och 30 år som enligt vittnen försvann från platsen i flera ...

Av D H - 15 juli 2008 12:05

  Neuding gör en tämligen klarsynt analys av läget i SvD idag. Det är inte lätt att debattera med SD skriver hon och de etablerade partiernas självgoda fnysningar som svar på SD argument ter sig bara patetiska. Givetvis vill inte Neud...

Presentation

Omröstning

Bör Sverige ha ett försvar värt namnet för det egna territoriet?
 Ja
 Nej, endast fredsbevarande trupp utomlands
 Nej, inget alls

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards